" No nonsense, gewoon hard werken en je best doen! "

 

 

 

 

 
Verhuizer
U heeft een huis gekocht of gehuurd. Gefeliciteerd! Dit betekent dat er veel op u afkomt. Naast veel administratieve zaken moet er ook een groot aantal praktische zaken geregeld worden. Heeft u al nagedacht over uw op handen zijnde verhuizing? Misschien heeft u alles al geregeld of denkt u erover zelf uw verhuizing ter hand te nemen. Willem Verhuizer Transporteur, een enthousiast en flexibel verhuisbedrijf in de regio Arnhem-Nijmegen, biedt diverse mogelijkheden.
Volledig verzorgde verhuizing
Bij een volledig verzorgde verhuizing neemt Willem Verhuizer Transporteur u alle zorg uit handen. Uw inboedel wordt op uw oude adres vakkundig ingepakt, meubels worden zonodig gedemonteerd en gemonteerd, alles wordt vervoerd naar uw nieuwe woning en de meubels en dozen worden daar in de juiste ruimten neergezet. Verhuizen volgens deze methode neemt, uitgaande van een eengezinswoning met gemiddelde inboedel, meestal 1 tot 2 dagen in beslag. Wij kunnen vrijblijvend een offerte voor u opstellen
Verzorgde verhuizing
U ontvangt de benodigde verhuisdozen en pakt uw inboedel zelf in. Op de dag van de verhuizing wordt de gehele inboedel ingeladen en vervoerd naar uw nieuwe adres. Daar wordt alles in de aangegeven ruimten geplaatst. U pakt in de daarop volgende dagen uw inboedel zelf uit en de verhuisdozen worden weer bij u opgehaald. Prijsopgave vindt plaats na het opnemen van uw gegevens.
Verhuizing vrachtwagen/verhuizer
Een aantrekkelijk alternatief is een verhuizing op basis van inhuur van een vrachtwagen met verhuizer. U maakt gebruik van vrienden en familieleden voor het aandragen van de inboedel. Willem Verhuizer Transporteur laadt uw huisraad vakkundig in- en uit de vrachtwagen, begeleidt de verhuizing en helpt u met het verplaatsen van de ‘grote stukken’. Uiteraard leveren wij u de benodigde verhuismiddelen en is uw boedel tijdens het transport verzekerd. Deze voordelige vorm van verhuizen wordt berekend op basis van een uurprijs.
 

 

 

Created and Designed by Lp_Undisturbed